torsdag, april 02, 2009

Jaha. Och vad har hänt då?

Yours truly i sin regidebut


Våran fotograf Per Olsson snackar bildsnitt med mig och Henke



Fick verkligen igång gitarristen. Han spelade sönder gitarren OCH sina händer!


Min nya fina HP



Jo sen sist har det hänt en hel del grejer. Först och främst har jag gjort min regi debut! Closure Film´s första video har spelats in med gruppen Royal Modesty. Med en väldigt liten budget har vi trollat med knäna och lyckats göra en riktigt bra första produktion. Videon kommer komma upp här på bloggen senare. Men sen det tråkiga. Precis i början av inspelningen blev min dator stulen. Så därför har jag inte kunnat blogga nånting, eller kunna leva knappt för den delen. Det känns väldigt jobbigt att få datorn som man är så fäst vid stulen med så mycket personliga saker tillgängliga för vem som helst (dum som jag var hade jag inget lösenord vid inloggningen). Men efter att ha bytt alla lösen och polisanmält stölden så känns det lite bättre iallafall. Sen har jag och Henke fått gå en truckutbildning i Umeå också. Och det borde ju faktiskt höra till den tråkiga delen för det var det värsta jag varit med om! Sån sjukt låg iq-nivå som alla hade runt omkring oss trodde jag inte fanns! Sen var utbildningen en hel vecka också. Fy fan va svårt det var att repa sig efter det. Så för att fira påsk och söka lite jobb befinner jag mig nu på västkusten faktiskt. Har inskaffat mig en ny dator (en HP min vana trogen) och har fått redan uppleva våren. Första dagen var det lunch på uteservering med solglasögon som gällde. Jag gillart!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Såg en efterlyst dator på www.brottsportalen.se nyligen. Det kanske vore något att regga serienumret där så att det försvårar för tjuven att sälja av den.

8:17 fm  
Blogger Anna, Po, Amy, Bob, George, Popogeno, Korta håret, PoPo, Malin, Ma Anna, Poosera, LillKitty, Syster Yster, Annie, Posie, Poa, Bajs, Avvikande Anna, T.I. Äpplet, Spencer, Boots, Poot, Posan said...

Surt att få datorn stulen! Men det finns inget som är klokare än att lämna vintern i Norrland och komma ner till den underbara våren i söder! Smart drag..

3:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home