måndag, mars 22, 2010

Negativitet!

Med negativa tankar och en negativ inställning så förminskar du din livslängd. Går du bara omkring och tänker på allt negativt, svårt och alla motgångar du har så sprider du negativa vibbar och drar ner omgivningen. Ser man en människa som har mungiporna nere vid knäna så smittar det av sig till alla omkring. Titta på bara på hur alla ser ut i tunnnelbanan eller spårvagnen, det är inte mycket leenden precis. Och om nån skulle mot förmodan le är det nåt konstigt med den människan. Jag har en teori om att med en negativ inställning drar du ner din livslängd och förmörkar ditt liv också. I samband med stress så lever du varken länge eller lyckligt.

Tänk bara på allt fint du har istället: Tänk på vilken enorm tur du har som bor i ett sånt fint land (med all underbar natur och alla årstider, tycka vad man vill om dem; dem alla sin charm!, hela våran sociala struktur med gratis skolan och tandvård fram tills du är 18. Bara för att nämna några små saker) Tänk på alla dina nära och kära; tänk på din familj och värmen dem ger när du skänker dem en tanke, tänk på dina vänner; vart vore du utan dina vänner som ställer upp i vått och torrt och kan förgylla din dag bara genom att umgås med dem någon timme.
Jag tror att den som lever livet i sin egna takt, uppskattar det dem har för stunden och ser det bästa i varje situation har nyckeln till lycka i sin hand. Det gäller bara att inse allt du har och inte allt du saknar.

Jag är så enormt glad över att leva i detta underbart fina landet, mina familj och alla mina underbara vänner över hela landet, min flickvän som förgyller min dag varje dag nåt sätt. Jag känner mig nästan oförskämt bortskämd när jag tänker på alla människor och alla platser jag varit på eller besökt under mitt snart 30-åriga liv.

Så tänk positivt och möt världen med ett leende. Du kommer leva längre och kunna njuta mer av alla dagar du har på denna jord!


Louie mötte verkligen världen med ett leende!

1 Comments:

Blogger Caroline said...

Vad glad jag blir av att läsa detta Anders. Jag håller verkligen med dig. Skönt att höra att du har fått den synen på livet idag. Då antar jag att du trivs lite bättre med tillvaron än tidigare? :)

7:34 fm  

Skicka en kommentar

<< Home